Fittari Joensuu - Joensuun monipuolisin kuntokeskus!

Fittari Joensuu on aloitus

Kuntosali

Täyden palvelun kuntosaliltamme löydät jopa 70 laitetta. Käytössäsi ovat laadukkaat HOIST-, Goljat- ja Impulse-kuntosalilaitteet sekä lisäksi kattava valikoima vapaita painoja. Keskuksestamme löytyy myös monipuolisen ja toiminnallisen treenin mahdollistava cross training -tila.

Ryhmäliikunta

Ryhmäliikuntapalvelumme on suunniteltu erittäin joustaviksi. Asiakkaidemme vapaassa käytössä olevat spinning- ja jumppavirtuaalitunnit takaavat sen, että saat treenisi sovitettua juuri sinun aikatauluusi. Lisäksi ryhmäliikuntasalissa järjestetään satunnaisia ohjattuja tunteja.

Personal training

Löydät meiltä laadukkaat personal training -palvelut treenisi tueksi. Liikunta-alan ammattilaisemme ovat valmiita auttamaan sinua kohti tavoitteitasi olipa tähtäimessäsi sitten virkeämpi arki tai omien ennätysten lyöminen!

Hieronta

Fittari Lehmon tilojen yhteydessä toimii PX Lehmo hierontapalvelu. Hinnasto ja ajanvaraus osoitteesta https://slotti.fi/booking/pxlehmo/ . Käynti tiloihin on Fittari Lehmon takapihalta.Fittari Joensuussa treenaat joka päivä joustavasti klo 5-23. Lisäksi ilmainen paikoitus tekee kulkemisesta helppoa!


Tervetuloa tutustumaan ilmaiseksi!

"HARD WORK BEATS TALENT"